Hamdi Yılıdız; Birahaneler bir yıl içerisinde taşınacak

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız; ‘’BİRAHANELERİ’ taşıyacaklarını ve görüşmelerin başladığını söyledi.

‘’ARASTAYI TAŞIMA GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI’’
İYİ Parti’nin Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, Bafra’nın önemli sorunlarından biri olan BİRAHANELERİN şehir dışına taşınması konusunda projelerini açıkladı. Yıldız, bu adımın Bafra’nın uzun süredir devam eden bir sorununu çözmek adına atılacak önemli bir adım olduğunu belirtti.

‘’BİRAHANELERİ BİR YIL İÇERİSİNDE TAŞIYACAĞIZ’’

Yıldız, birçok projenin arasında öncelik verdiği konular arasında ‘BİRAHANELER’ projesinin bulunduğunu ifade etti. Uzun yıllardır şehir merkezinde bulunan eğlence merkezlerinin taşınması tartışmalarına değinen Yıldız, önceki belediye başkanlarının bu konuda adım atmaktan çekindiğini vurguladı. Ancak Hamdi Yıldız, bu konuda kararlı olduklarını ve birahanelerin şehir dışına taşınması için görüşmelere başladıklarını dile getirerek seçimi kazandıkları takdirde bir yıl içerisinde Birahaneleri taşıyacaklarının da altınız çizdi.

İŞLETME SAHİPLERİNDEN TAM DESTEK

Öte yandan Arastadaki Birahaneleri işleten Söyleyen ailesinden Turgay Söyleyen uygun bir yer ve şartların olgunlaşmasından sonra bu projeye destek vereceklerini, kendi üstümüze ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler.

‘’KİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK’’

Yıldız, Bafra’nın güzel bir konumunda, insanların rahatlıkla ulaşabileceği bir proje ile birahanelerin şehir dışına taşınması gerektiğini belirtti. Bu proje sayesinde insanlar, keyifli zaman geçirebilecekleri, misafirlerini ağırlayabilecekleri ve esnafın daha fazla kazanabileceği bir ortamın oluşturulacağını söyledi.

Ayrıca, Yıldız, bu süreçte hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini ve Bafra’nın önünün açılması için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti. Hamdi Yıldız, problemin çözümü için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ve birlikte hareket edilmesiyle bu sorunun çözülebileceğini vurguladı.

Bunları da sevebilirsiniz