HAMİT KILIÇ: “MASKEMİ TAKARIM FARKINDALIK YARATIRIM”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen kampanyaya hijyenik maske takarak destek verdi.

 

LÖSEV Bafra Şube Başkanı Erol Korkmaz’ın hafta nedeniyle kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Lösemi tedavisinde moral desteğinin önemine vurgu yapan Kılıç, “Lösemili çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onlar bizim gerçek kahramanlarımız” dedi.

 

Başkan Kılıç, “Farkındalığımızı artırarak, çocuklarımızın yanında olduğunu hissettirerek bir umut olabiliriz. Her yıl ülkemizde konulan kanser teşhislerinin yüzde 1,5’ini lösemi oluşturuyor. Bu konudaki duyarlılığımızı artırmanın yanında bu hastalıkla mücadele edenlerin de yanında olmamız, moral vermemiz gerekiyor. Bu konuda LÖSEV’in önemli çalışmaları var. Hepimizin böyle yararlı çalışmalara destek vermesiyle umudu hep birlikte büyütebiliriz. Lösemili çocuklarımız bizim gerçek kahramanlarımızdır. Biz de daima kahramanlarımızın yanındayız” dedi.

 

Ziyarette ayrıca LÖSEV Bafra Şube Başkanı Erol Korkmaz, Başkan Kılıç’a Karadeniz Bölgesi’nde LÖSEV’in Şube açılışı davetiyesini takdim etti.

Bunları da sevebilirsiniz