Havza Kadın Belediye Adayı Demokrat Partili Katkat sahalarda

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Havza’ın tek kadın belediye başkan adayı olan Zühal Katkat seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçime günler kala Demokrat Parti Havza Belediye başkan adayı Zühal Katkat, İl Başkanı Mustafa Kumbasar ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine başladılar.

Ziyaretlerde vatandaşlar ile bir araya gelen Katkat, ülkenin demokrat bir anlayışa ihtiyacı olduğunu söyleyerek, herkese eşit hizmet edeceklerini vurguladı.

Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Zühal Katkat; “ Yerel yönetimler demokrasinin kalesidir. Halkla iç içedir. Halkın taleplerini, sorunlarını ilk iletecekleri mercidir. Yöneticiler için de halka ilk dokunacakları yerdir. Bu nedenle yerel yönetimleri önemsiyoruz. Hizmet adına bir hikaye yazılacaksa, yerel yönetimlerde yazılması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Havza’dan belediye başkan adayı olduk. İlçeye bir kadın elinin değmesi gerekiyor. Projelerimizle, sosyal ve ekonomik adımlarımızla Havza’yı daha iyiye götürmek amacındayız.” Diyerek projelerini vatandaşlara anlatarak destek istedi.

İl Başkanı Mustafa Kumbasar ise Katkat’ın gençliği ve enerji ile Havza’ya değer katacağını belirtti.

Özgeçmişi, 1980 havza doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimimi Havza’da tamamladı. Sakarya üniversitesi Diş Hekimi Asistanlığı bölümünden mezun oldu. Son 7 yıldır havzada Diş Hekimi Asistanı olarak çalışmakta. Bir çocuk sahibi.

 

Bunları da sevebilirsiniz