Havza TSO Başkanı Acar Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısı Katıldı

Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Çarşamba’da gerçekleştirildi.

Çarşamba TSO ev sahipliğinde Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Binasında Samsun Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında gerçekleştirilen Samsun İli Mayıs ayı Oda Borsa Müşterek Toplantısına Vali Yardımcısı Vekili Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Çarşamba Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Çarşamba TSO Başkanı Ayhan Sonkaya, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol ve Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Faruk Adalı katıldılar.

Samsun ve ilçelerindeki OSB’lerin genel durumu, il ve ilçelerdeki ekonomik durum ile sorunların görüşüldüğü toplantı sonrası Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığındaki heyet Çarşamba OSB’de fabrika ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Havza TSO Başkanı Erkan Acar Samsun Valisi Dağlı Başkanlığında gerçekleştirilen Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısında bir çok konunun görüşüldüğünü ifade ederek; “ İlimiz ve ilçelerimiz adına güzel ve verimli bir toplantı oldu.”dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz