Havza’da Efsane Başkan İkiz’in Ayak Sesleri

15 yılda yapmış olduğu hizmetler ile sadece Havza’da değil bölgede Efsane Başkan olarak bilinen Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kısa bir süre kalan çalışmalarını yoğunlaştırdı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir süre kalan seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz  Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadir Can Şenkal, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler ile birlikte ilçe merkezinde selamla turu düzenlendi.

Efsane Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz ve beraberindekiler ilçenin merkez ve ana caddeleri ile işlek sokaklarda halkı ve esnafı selamladılar.

Selamla turunda vatandaşlar Efsane Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz’e yoğun ilgi gösterdi. İkiz’de vatandaşları tek tek selamlayarak kısa süreli sohbetler etti.

Selamla turu sonrası bir açıklama yapan Efsane Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz halkın göstermiş olduğu teveccüh ile 31 Mart tarihinde yeni bir zafer kazanacaklarını belirterek; “ İnşallah Güçlü bir Havza, güçlü bir belediye ile halkımıza 5 yıl hizmet etme onuruna bir kez daha kavuşacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Güçlü ve gerçek belediyecilik için 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımız için desteklerinizi bekliyorum.“ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz