Havzalılar Bekdiğin Derneğinin piknik Şöleninde Buluştu

Çayırova kuştepe mesire alanında düzenlenen piknik şolenine İzmit ve İstanbulda yaşayan Havzalilar katıldı.
Piknik boyunca birbirleriyle konuşan, sohbet eden, kaynaşan, hasret gideren Havzalılar, Samsunlu halk sanatçısı Sami Korkmaz’ın ve Aziz Nural’ın birbirinden güzel Türküleriyle moral depoladılar.

Dernek Başkanı Burhan Güney pikniğe katılanlara teşekkür etti.
Burhan Guney;
” Geleneksel Piknik Şölenine katılan,
Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Havzalı hemşerimiz Sn. Salih PALAZ’a,
Samkon Genel Başkan yardımcısı Sn. Ahmet KOCABAŞ’a,
Bafra Dernekler Federasyon Başkanı, Samkon Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa HACIOĞLU’na,
Samdef Teşkilat Başkanı Akın BEKTAŞ’a,
Samdef Teşkilat Başkan yardımcısı Sn. Safi GÜMÜŞCÜ’ye,
Samdef kadın kolları Başkanı Sn. Nihal Tüymen EKER’e,
ve Samdef yönetimine, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı, Sakodef Federasyon Başkan Vekilimiz Sn. Şakir TÖNGEL ve yönetimine, Gebze Asarcıklar Dernek Başkanı Sn. Ahmet KORAL ve yönetimine, Gebze Havza Kayabaşı Dernek Başkanı Sn. Osman CEYLAN ve yönetimine, Tuzla Samsunlular Dernek Başkanı Sn. Cemil DORUK ve yönetimine, Gebze Güzelleştirme Dernek Başkanı Sn. Yılmaz CEBECİ, Samsunumuzun değerli ses Sanatçısı Sn. Sami KORKMAZ, Samsun değerli ses Sanatçısı Havzalı Sn. Aziz NURAL, dernek başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Derneğimizin Kurucu Başkanımız Sn. Hatice Cengiz TAŞDEMİR’e, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Fadime Şengül EMÜL, ve bizleri yalnız birakmayan hemşehrilerimize, köylülerimize..
Piknik Programına destek veren sponsorlarımıza Çorbada Tuzumuz olsun diyen Köylülerimize Derneğimiz adına, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederiz.”

Bunları da sevebilirsiniz