Hayati Tekin Tersane yapacağız!

Hayati Tekin!

Tersane yapacağız, 15 bin kişiye iş bulacağız diye insanların hayalleri ile oynadılar

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, istihdam sağlayacak proejeleri olduğunu, 3 sanayi bölgesi oluşturup, 72 bin kişiye iş ve aş sağlamak için projelendirdiklerini söyledi.

Geçmişte Tersane Yapacağız diye sahte imzalarla insanlara iş vaadedip, insanların gururuyla, açlığı, işsizliği, hassasiyeti ve hayalleri ile oynandığını belirten Hayati Tekin, “Üretmeyen bir şehir olduk. Projelerimi yayınladım. 3 tane sanayi bölgesi ilan ediyoruz. Gazetelerde görmüşsünüzdür. Tersane Alanı neden boş duruyor? 20 yıldır bunun cevabı yok. Sizin çocuğunuz işsizmiş, aşsızmış para babalarının umrunda değil! Onlar o arazileri kapatmak için var. Ama Hayati Tekin gibi bir kardeşiniz geliyor. Zengine, ağaya, beye boyun eğmeyen bir kardeşiniz geliyor. Onun için bu hesaplar bozulacak, o araziler halka sunulacak. Tersane alanının 3 bin dönümü boşa gitmezken, lojistik alanının güneyi sanayiye açılacak. ” dedi.

HAYAL SATMIYORUZ, KİMSEYİ ALDFATMIYORUZ; 72 BİN KİŞİYE İŞ, AŞ SAĞLAYACAĞIZ

Costal Mevkii’nin sanayiye açılacağını ifade eden Hayati Tekin, ” İşsizlik o kadar had safhada ki, makine mühendisine de elektrik mühendisine de iş yok!.Tekkeköy’ün doğusuna doğru sanayi büyüyecek.Yaptığımız hesaplarla 72 bin gence iş buluyoruz. Hayal satmıyoruz, kimseyi de aldatmıyoruz. Geçmişte ’15 bin kişiye iş vereceğiz’ diye, ‘Tersane yapıyoruz’ diye sahte imza ile insanlardan dilekçeler toplandı, insanların gururuyla oynandı. Açlığı, işsizliği, hassasiyeti ile oynandı. Bundan sonra bu halkın geleceği ile, genci ile kimse oynayamayacak. Sizden ricam kafanıza takılanı sorun. Sizden sadece oyunuzu değil, desteğinizi de bekliyorum. Sadece sizin için değil, gelecek nesillerimiz için. Bana güvenin sizleri asla ve katha mahçup etmeyeceğim. Allah’ın izniyle başarılar, gurur hepimizin olacak. Alnınız açık, göğsünüz dik olacak. Kendimi size, sizleri Allah’a emanet ediyorum sağ olun var olun.” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz