Hedef, değerlerine bağlı gençlik

 

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Osman Genç “Değerlerini özümseyen ve milli ve ahlaki değerleri geleceğe taşıyacak bir gençlik hedefliyoruz” dedi.

Başkan Osman Genç, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan İsmail Hakkı Kasapoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde başarı dilediği Kasapoğlu’nun bilgi ve tecrübesiyle Samsun’da önemli çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Genç, Canik Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, esnaflar ile sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere Samsun’un dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

 

GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Gençliğin önemine işaret eden Başkan Genç, Necip Fazıl Kısakürek’in, “Toplumlar parasızlıktan değil, ahlaksızlıktan çökerler” sözünü hatırlatarak, “Şehrimizin ve ülkemizin en büyük ihtiyacı ahlaki, ilmi ve stratejik derinliktir. Yani şehrimiz ve ülkemiz bunların üzerinde geleceğe ilerlemelidir. Şehrin mimarisi estetiği, insanın estetiği ise ahlakıdır. Bu ikisinin birleşimi şehrin ruhunu oluşturur. Biz bir yandan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çağdaş yaşam alanları oluştururken, gençlerimize yönelik yaptığımız eğitsel ve kültürel yatırımlarla da şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Değerlerini özümseyen, milli ve ahlaki değerleri geleceğe taşıyacak bir gençlik hedefliyoruz” dedi.

 

ORTAK AKIL VURGUSU

Samsun’un, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydası olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Amacımız tabi ki yaşadığımız şehri daha ileriye taşımak. Bunun için de birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, esnaflar ile sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere Samsun’un dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalıştık. Sorunlara ortak akılla çözüm aradık. Çünkü şehrimizin buna ihtiyacı var. İnanıyorum ki, Sayın Kasapoğlu, bilgi ve tecrübesiyle özellikle gençlerimizle ilgili çok önemli çalışmalara imza atacaktır. Biz her zaman gençlerimizle ilgili çalışmalara, projelere açığız” diye konuştu.

 

Başkan Osman Genç, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunurken, yeni görevinde başarı diledi ve Canik Belediyesi olarak çıkardıkları Geçmişten Günümüze Samsunspor kitabını hediye etti. Kasapoğlu da, ziyaretinden dolayı Başkan Genç’e teşekkür etti.

 

Bunları da sevebilirsiniz