“HER YERE KİTAP, HER YERDE KİTAP” ETKİNLİĞİ

Samsun Okuma Vakti Kütüphaneleri “Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap” projesi, Çarşamba Tanıtım toplantısı Çarşamba Öğretmenevinde gerçekleşti.

Programa; Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Samsun Okuma Vakti projesi 3. Yaşında ve proje her yıl büyüyerek devam ediyor. Samsun’un tamamı projeye sahiplendi. Herkes projenin daha da büyümesi için gayret içerisinde, bu projenin başlamasında büyük emeği olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen’i kutluyorum. Belediye olarak okullarımızın ve öğrencilerimizin en büyük destekçilerindeniz. Çarşamba’da eğitimle ilgili olan projelere destek veriyoruz. Okullarımızın kütüphanelerini yenilemekle ilgili çalışmalar içerisindeyiz. İlçe Halk Kütüphanemizi yenileyerek ilçemize yakışır bir hale getireceğiz. Samsun’un en çok okuyan ilçesi Çarşamba olacak” dedi.

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’in konuşmalarından sonra program son buldu. ‘Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap’ projesi kapsamında oluşturulan kitap kumbaralarına Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan kitap bağışladı.

Bunları da sevebilirsiniz