Her Zaman Halkımızla Beraberiz

Zihni Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanlığın’dan ayrılmasına rağmen her platformda vatandaşlarıyla diyaloğunu kucaklaşmasını sürdürüyor. 

Zihni Şahin, bu konuyla ilgili duygularını şöyle ifade etti;

Sadece görevde olduğumuz zaman halkımızla beraber olmadık. Her zaman halkımızla olduk. Halkımızla muhabbetimiz onların içerisinde olarak devam ediyor. Sevgiyle birlikte yürümekten asla vazgeçmeyeceğim.

Bir zerre olsun partimize katkımızın olması için ve halkımızla bir ve beraber olarak gayretimiz sürecektir.

Bu kapsamda Gençlik ve spor eski bakanımız, İstanbul milletvekili Hemşerimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Hemşerimiz Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı ile birlikte iftar programlarına katıldık. İstanbul Esenler Ramazan etkinlikleri alanında Samsun standını ziyaret ettik.

Ramazan ayının manevi huzuru içerisinde hemşehrilerimizle hasbihal ederek önümüzdeki İstanbul seçiminin önemini vurguladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur ittifakına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Sayın Binali Yıldırım’a ve bizlere vatandaşlarımızın ilgi ve desteği çok Yüksek olduğunu büyük bir memnuniyetle gördük. Desteklerinin artarak devamını rica ettik.

Hemşerilemize çok teşekkür ediyorum.

Bunları da sevebilirsiniz