İBRAHİM SADIK EDİS’DEN BURSA ZİYARETLERİ

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’ten Bursa Büyükşehir Daire Başkanı Mehmet Fidan’a Ziyaret

 

İbrahim Sadık Edis Bursa’da ilk ziyaretini Vezirköprü’lü Bürokrat Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mehmet Fidan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Edis, Hemşerimiz olan Daire başkanına özel yapım Vezirköprü bıçağı hediye etti. Ziyarette Bursa ve Vezirköprü ile ilgili konuları iki Başkan görüşme fırsatı buldu.

 

 

Vezirköprü ve Yıldırım iki tarihi ilçe Belediye Başkanları Hünkar Köşkünde bir araya geldi.

 

Başkan Edis onuruna Hünkar Köşkünde akşam yemeği verildi.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ında katıldığı, akşam yemeğine Bursa’da yaşayan iş adamları bürokratlar, Dernek Başkanları ve siyasilerin yanısıra basın mensuplarıda katlım sağladı.

Görüşmede Başkan Edis, Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Oktay Yılmaz ve ekibini Bursa da yaşayan hemşerileriyle beraber Vezirköprü’ye davet etti. Başkan Yılmaz’da Bursa’daki Samsunlular ve Yıldırım İlçesi hakkında bilgi verdi. Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mehmet Fidan, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Bayram Ali Yusufoğlu, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Çulcu, Önceki dönem Büyükşehir Meclis üyesi Av. Fatih Celen, Önceki dönem Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Ali Önder, İşadamı Bekir Aşçı, Vezirköprülüler Dernek Başkanı Muhterem Demir, İş adamı Recep Aydın ve iş adamı Resül Aşçı katıldı.

Başkan Edis’ten Bursa Millet Mahallesi Samsunlular Derneğine Ziyaret

 

Bursa Millet Mahallesi Samsunlular Derneğinde hemşerileri ile biraraya gelen Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis sıcak karşılama yapan hemşehrilerine teşekkür ederek Hasbihal etti. Dernek Başkanımız ve Yıldırım Belediyesi Meclis üyesi Sayın Şenol Çulcu’ya sıcak karşılaması ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı mutluluğunu ifade ederek tüm hemşerime Bursa gibi bir büyükşehirde çalışarak başarılarından dolayı gurur duyuyorum sizlerle gerçekten Samsunlu’nun fedakar ve gönlünün ne kadar zengin olduğunu gösteriyorsunuz biraz önce Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’la görüştük gerçekten Samsunlularla ilgili söyledikleri göğsümüzü kabarttı hepinizden Allah razı olsun dedi. Dernek Başkanı Şenol Çulcu’da Ziyareti için Başkan Edis’e teşekkür etti. Ziyarette Vezirköprü’lüler Dernek Başkanı Muhterem Demir’de görüşmede önümüzdeki günlerde inşallah Vezirköprü’lüler Derneği olarak yeni dernek binamıza taşınacağız diyerek bu güzel haberi de hemşerilerime buradan vermek istiyorum dedi. Bafralılar Dernek başkanı Rıfat Önderde ziyaret için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum en kısa zamanda Bursalı iş adamları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Vezirköprü’müze bir kültür gezisi yapacağız Sayın başkanımızın davetime icabet edeceğiz dedi.

Başkan Edis’ten Aşçıoğulları Yapı işletme sahibi Bekir Aşçı’ya ziyaret

 

Vezirköprü Belediye başkanı İbrahim Sadık Edis Aşçıoğulları Yapı işletme sahibi Bekir Aşçı’ya Bursa Kestel İlçesindeki firma merkezinde ziyarette bulundu. Belediye Başkanını iş yeri girişinde karşılayan Bekir Aşçı Ziyareti için Başkan Edis’e teşekkür ediyorum bizleri Başkanımız mutlu etti dedi. Başkan Edis misafirperverliklerinden dolayı aynı zamanda Vezirköprüler şenlik ağasıda olan iş adamı Bekir Aşçıya teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

 

Başkan Edis, Avcı ve Erkol Ailelerinin düğün cemiyetlerine katıldı.

 

Bursa Samsunlular Dernek başkanımız Temel Erkol Beyin’in cemiyetine katılarak

Merve ve Ahmet’i tebrik edip mutluluklarına ortak oldu. Başkan ediş ve beraberindeki davetliler davul zurna eşliğinde karşılandı. Başkan Edis Genç kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Başkan Edis’ten Berru yapı sahibi Vezirköprü’lü iş adamı Resül Aşçıya ziyaret

 

Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Berru yapı sahibi İş adamı Vezirköprü2lü hemşerimiz Resul Aşçıyı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret için Başkan Edis’e teşekkür ederek memnuniyetini ifade eden Resul Aşçı bizler gurbette Bursa ve Vezirköprü arasında bir gönül bağı kurarak köprü oluyoruz dedi. Başkan Edis’te çalışmalarında başarılar dileyerek Rabbim hayırlı işler nasip eylesin. Misafir severliği için İş adamımıza teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Edis’ten Aşçıoğlu yapı market sahibi Ali Aşçı’ya ziyaret

 

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Aşçıoğlu yapı market Sahibi Ali Aşçı’yı Kestel’deki iş yetinde ziyaret ederek işlerinde başarılar diledi.

Başkan Edis Bursa’da kıymetli hemşerilerimizle kahvaltı programında bir araya geldi

 

Kahvaltı programında Bursa Büyükşehir Daire Başkanı Mehmet Fidan, AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Yusufoğlu, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi ve Millet mahallesi dernek başkanı Şenol Çulcu, Aşçıoğulları Yapı işletme sahibi Bekir Aşçı, önceki dönem Bursa Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Fatih Celen, Berru Yapı işletme sahibi iş adamı Resul Aşçı, Vezirköprü’lüler Dernek Başkanı Muhterem Demir, Bafralılar dernek başkanı Rıfat Önder, Önceki dönem meclis üyesi Ali Önder, önceki dönem meclis üyesi Mustafa önder, Aşçıoğulları Yapı Market sahibi işadamı Ali Aşçı ve emekli imam İbrahim Aktaş katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis misafirperverliklerinden dolayı ve onuruna verilen kahvaltı için tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Bunları da sevebilirsiniz