İL MÜDÜRÜ FEYZULLAH DERECİ, MİLLİ SPORCULARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsunlu milli sporcular Muhammet Efe Baykara ve Ecem Nisa Eren’i evlerinde ziyaret etti

AİLELERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsunlu milli sporcuların evlerine ziyaret gerçekleştirildi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü  Feyzullah Dereci, Taekwondo Avrupa üçüncüsü Milli sporcu Muhammet Efe Baykara ve olimpiyat kotası alan cimnastikci Ecem Nisa Eren’i evlerinde ziyaret etti. Sporcuların aileleriyle sohbet eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, ailelerin çocuklarına verdiği desteğin çok önemli olduğunu söyledi.

İL MÜDÜRÜ BAŞARI DİLEDİ
Sporda başarı, aile, antrenör ve sporcu uyumunun da evlerinde ediğini dile getiren Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Ziyaret ettiğimiz başarılı sporcularımızın da bunu başardığını görüyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Bizler her zaman sporcularımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında ve ülkemizi temsil edecekleri yarışmalarda başarılar diliyoruz.” diye konuştu. Ziyarette Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyet Birimi Şube Müdürü Erdem Okandan, Taekwondo Antrenörü Engin Keskin ve Cimnastik Antrenörü Çağdaş Keskür de yer aldı.
Köksal  ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz