İLK PARTİ GENEL BAŞKANI Sayın Süleyman YAĞCIOĞLU Yeni Yıl mesajı yayınladı

İLK PARTİ GENEL BAŞKANI Sayın Süleyman YAĞCIOĞLU Yeni Yıla girerken; 2021 yılı Kutlamaları ile ilgili yayımladığı mesajında ; ‘’Çağdaş dünyanın içerisinde yer almasını başarmış bir Türkiye” olarak; Bölgesinde bir yıldız gibi parlayan Ülkemizin yeni hedefi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023’te dünyanın 10. büyük ekonomisi haline gelmektir. Bu hedefe ulaşmak için kalkınma hamlelerimizi kesintisiz sürdürmemiz gerekmektedir.

Yeni bir yıla girerken şiddetten, terörizmden, ırkçılık, ayrımcılık ve aşırılıklardan arındırılmış, , tabiat değerlerinin korunduğu, insanların barış içinde kardeşçe bir arada yaşadığı bir dünyaya ulaşma yolundaki umudumu da ifade etmek istiyorum. İnsanlığın ortak geleceğinin, güvenliğinin ve refahının inşası için ülkeler arasındaki iş birliği ve dayanışmanın daha da geliştirilmesini diliyorum.

2021 yılının ülkemiz ve dünyamız için barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Yeni yılda daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye dileğiyle aziz milletimize sevgiler ve saygılar sunuyorum.”

Süleyman YAĞCIOĞLU
İLK PARTİ GENEL BAŞKANI

Bunları da sevebilirsiniz