İLKADIM BELEDİYESİ SPORDAKİ BAŞARISINI GÜREŞ İLE SÜRDÜRÜYOR

GÜREŞ TAKIM MİNDERDEKİ BAŞARISINI MADALYALAR İLE SÜSLEDİ

BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN GÜREŞCİLERE MÜJDELİ HABER

İlkadım Belediyesi Güreş Takımı Tekkeköy’de yapılan il seçmelerinde 10 altın madalya ile turnuvada takım halinde Şampiyonluk rüzgarını estirdi.

5-8 Mart tarihleri arasında Tekkeköy ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyükler Greko-Romen ve Serbest Güreş İl Seçmeleri Yaşardoğu Spor Salonu’nda yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan seçmelerde U-17 Yıldızlar, U-20 Gençler il seçmelerine katılım sağlayan İlkadım Belediyesi Güreş Takımı, 4 Altın,1 Gümüş,5 Bronz madalya ile minderdeki başarısını madalya ile taçlandırdı. Greko-Romen ve Serbest Güreş Seçmelerinde galip gelmek için büyük efor sarfeden güreşçiler göz doldururken, mağlup olan sporcular büyük üzüntü yaşadı.

“Ata sporumuz güreşe önem veriyoruz”

İlçemizde güreşe ve güreşçiye önem veren ve birçok şampiyonlar çıkaran bir ilçe konumundayız diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Güreşçilerimizi ilçemize bu başarıları ve sevinç yaşattıkları için kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Biz İlkadım Belediyesi olarak güreşe gereken önemi veriyoruz. Şuan da altyapıda küçük-büyük güreşçilerimizi yetiştiriyoruz. Ayrıca burada güreş camiamıza bir müjde vermek istiyorum. Güreşçilerimizin daha iyi bir ortamda antreman yapmaları ve daha bir çok güreşçi yetiştirmek için kondisyon salonu yapmayı düşünüyoruz. Kısacası spora her zaman desteğimiz sürecektir” diye konuştu.

 

Bunları da sevebilirsiniz