İLKADIM DA YENİ MODERN ÇÖP KOVALARI HALKDAN TAKDİR TOPLUYOR

YENİ MODERN ÇÖP KOVALARI İLÇE HALKINDAN TAKDİR TOPLUYOR

İlkadım Belediyesi tarafından ilçe halkının yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarına, şehri futbol takımının renklerini verdiği  modern ayaklı çöp kutusu yerleştirmeye devam ediyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası monte edilmeye başlanması ilçe halkından takdir topluyor. Daha temiz bir İlkadım için gece gündüz çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm mahalleleri sokak sokak dolaşarak çöplerin toplanmasının yanı sıra yeni yer üstü çöp konteyner ve şehrin takımı olan Samsunspor’un kırmızı-beyaz renkleriyle tüm cadde ve sokakları donatarak modern çöp kovalarını halkın hizmetine sunuyor.

 “Başkan Demirtaş; Sağ duyulu vatandaşlara seslendi”

Yeni modern çöp kovalarının şehrimizin estetik yapısına güzel bir görünüm kazandırmanın yanı sıra caddelerin temizliğine de ayrı bir önem kattığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ” İlçemizde eskiyen çöp kutular sökülerek yenileriyle değiştirilirken, bir yandan da yeni çöp kovaları da monte ediliyor. Belli aralıklarla yerleştirilen kovalar caddelerin temizliğine ayrı bir önem katıyor. Kaldırımlara vidalarla sabitlenen kutuların içinde biriken çöpler, gün içinde sık sık boşaltılarak, toplama merkezine taşınıyor.

İlçemizin daha temiz, daha yaşanılabilir bir İlkadım haline getirmek amacıyla yürüttüğümüz temizlik çalışmalarına vatandaşlarımız da destek vermeli. Özellikle çöp dökme saatlerine riayet etmelidir. Bu husus ilçemizde yürütülen  temizlik konusunda son derece önemlidir. Kararlıkla sürdürdüğümüz çalışmalara verilecek destek, ‘Temiz bir İlkadım’ hedefine bir adım daha yaklaşmamızı sağlayacaktır. Vatandaşlarımızda sigara izmaritlerini yerlere değil bu çöp kutularına atmaları aynı titizlik dış çevreye de gösterilmelidir. Evlerimizdeki temizlik kültürünü tüm çevremize yayarak çevre temizliğine karşı duyarlılığı artırmak lazım” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz