İLKADIM KİCK BOKS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

İlkadım Belediyesi Kick Boks takımı Antalya’da düzenlenen “Gençler Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’ndan” 1Altın,2 Gümüş,2 Bronz madalya ile döndü.

Okul Sporlarında Türkiye Gençler Kickboks Şampiyonası 4-9 Şubat tarihlerinde Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapıldı. Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva Point Fighting, Light Contact ve Müzikli Form branşlarında yapıldı. Farklı illerden 1200 sporcunun katıldığı turnuvada İlkadım’lı sporcular 1 Altın 2 Gümüş 2 Bronz madalya ile döndü. Zeynep Selma Kaya Taflan birinci, Sefa Gökdemir, Atanur Yayla ikinci, Çağan Engin, Sude Demirtaş ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

“Çalışmalarımızın karşılığını aldık”

Turnuva boyunca sporcularının performansından memnun olduğunu belirten Antrenör Fatih Karagül, aylardır bu şampiyonaya hazırlandıklarını ve karşılığını aldıklarını söyledi. Türk sporuna İlkadım’dan sporcular kazandırmak istediklerini ve bunun için çalıştıklarını söyleyen Karagül, katkı sağlayan  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a, Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman’a sporcularına ve ailelerine teşekkür etti.

“Başkan Demirtaş tüm sporcuları tebrik etti”

İlkadım Belediyesi olarak her zaman ilklerin ve yenilerin belediyesi olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu bağlamda Antalya yapılan ve her ilden sporcunun katıldığı turnuvada Fatih Karagül hocamız ile birlikte İlkadım Kick Boks Takımımız derece alarak  şehrimize döndüler. Bu başarılarından dolayı tüm sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonrada İlkadım’da salon sporları başta olmak üzere gençlerin merakla takip ettiği kick boks olmak üzere bu tarz spor çalışmalarımız devam edecektir. Gençliğin zinde ve azimli olarak yetişmesi adına bir taraftan spor bir taraftan da sosyal belediyecilik çalışmalarımıza devam edeceğiz. ”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz