İLKADIM RUHUYLA YENİKAPİDAYIZ

 

 

12-13-14 15 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Yenikapı etkinlik alanında “SAMSUN TANITIM GÜNLERİ ” yapılacak.

Bu etkinliğin Samsuna yakışır bir coşku ve mükemmellikte gerçekleşmesi için başta SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere bir ayı aşkın zamandır yoğun ve canhıraş bir gayret sarf edildi.

Zaman yeterli olduğunda, bir çok etkin kuruma yönetim kurulu, Genel Başkan Kaya Aşçı ile birlikte gitti. Hem davetiye verdiler, hem de istişarelerde bulundular.

Kaya Aşçı müsait olmadığında yönetim kurulu Başkan Yardımcılarından Metin Şenel, İrfan Doğan ve Mete Koca ile birlikte davet faaliyetleri yürütüldü.

 

Davet Edilmedik Kişi ve Kurum Kalmadı

 

SAMKON yönetimi, başta Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunun, parti ayrımı yapılmaksızın tüm milletvekilleri, ilçe kaymakamları, ilçe Belediye Başkanları, Ticaret Odası Başkanları, kurum yöneticileri, parti Başkanları vs. olmak üzere geniş bir davet çalışması yapıldı.

Tek amaç, Samsunun Gurbetteki hemşehrileriyle birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olduğunu ortaya koymak ve herkese göstermek.

İkinci olarak; Samsunun kültür, tarih ve turizm zenginliğini Samsunlu olmayanlara tanıtmak. Onlarda Samsunu ziyaret etme tutkusunu ve arzusunu uyandırmak.

Bu muhteşem davet trafiği sonucunda yapılacak olan Tanıtım etkinliğine katılma heyecan ve arzusu tüm Samsunluları sarmış durumda.

Artık Samsunlular bu Muhteşem Tanıtım Günlerine katılmak için gün sayıyor.

Bunları da sevebilirsiniz