İLKADIM SPOR TAKIMINDAN KİCK BOKS VE TAEKWONDO’DA ÇİFTE BAŞARI

BAŞKAN DEMİRTAŞ İLÇEMİZDE SPORA YÖNELİK CİDDİ POTANSİYELİMİZ VAR

Sporun değişik dallarında aldıkları sonuçlarla adından söz ettiren İlkadım Belediyesi Spor Takımı Kicboks ve Taekwondo da başarılarına yenilerini ekliyor.Alınan her başarıdan gururlandıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Çocuklarımıza spor disiplini ve eğitimini kazandırmak ve düzenli spor yapmalarını sağlamak amacındayız. İlçemizde ciddi potansiyelimiz var” dedi.

“Taekwonda 33 KG’da Şampiyon İlkadım’dan”

Ordu’da 21-23 Mayıs 2023 tarihleri arasında 17 ilden 366 sporcunun katılım sağladığı “Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası” Grup Müsabakalarına İlkadım spor takımı damgasını vurdu. Ev sahibi Ordu’nun yanı sıra Amasya, Artvin, Bayburt, Çorum, Erzincan, Giresun, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon ve Yozgat İllerinden katılım sağlayan sporcular  Türkiye birinciliği müsabakalarında derece için verdiği mücadele nefesleri kesti. Şampiyona da İlkadım Belediyesi Sporcusu, Kılıçarslan Ortaokulu Öğrencisi Cemre Bahar 33 Kg da Şampiyon olarak alın madalyaya hak kazandı.

“Kickboks’ta 1 Atın,2 Gümüş,5 Bronz madalya”

Sadece ulusal değil Uluslararası turnuvalarda da boy gösteren İlkadım Belediyesi Spor takımı İstanbul’da yapılan 8. Turkish Open Kickboks Dünya Kupası’nda Devrim Aydın Büyükler 60 Kg birinci olarak altın madalya, Yıldız kategorisinde Hüseyin Emre Yıldırım 63 Kg, Görkem Kökçeoğlu Low Kick 71 Kg’ da ikinci olarak Gümüş madalya, Zeynep Gülcan Turğul Genç Bayan 48 Kg, Ebru Yavuz Genç Bayan 48 Kg, Melis Avcı Genç bayan +70 Kg, Nisanur Güleryüz 60 Kg, Aybar Doğan Genç Erkek 57 Kg’da üçüncü olarak bronz madalya alarak kursiye çıktı.

“Desteğimizi sürdüreceğiz”

İlkadım’ın artık sporda bir marka olduğunu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sportif başarılarımız artıyor. Farklı branşlarda elde ettiğimiz dereceler hepimizin göğsünü kabartıyor. Sporcularımızın gayretleri ve kazandıkları madalyalar, kupalar ilçemizin imajına da katkı sağlıyor.İlkadımlı çocuklarımızın sporda daha büyük başarılar elde etmesi ve ilçemizden yeni sporcularımızın milli takımlar düzeyine çıkması, Türkiye’de, Avrupa’da ve dünyada dereceler kazanabilmesi için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz