İLKADIM TEMİZLİK İŞLERİNDEN EKİPLERİNDEN KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞAMASI

BAŞKAN DEMİRTAŞ,TEMİZ BİR İLKADIM İÇİN HEP BİRLİKTE ÖZVERİ GÖSTERMELİYİZ

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezi ve mahallelerde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerin ot biçimi ve tazyikli yıkama yaparak her alanda kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden İlkadım Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor. Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımların süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor.

“Temiz bir ilkadım için hep birlikte özveri göstermeliyiz”

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım ilçesi genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek “Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyor. Titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Çöp toplama konusunda yeraltı konteynerine sistemini tüm mahallelerimize yaymayı düşünüyoruz. Bunun için gerekli alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Yer altı konteyneri sayesinde merkezdeki kötü görüntü ve çevre kirliliğini en aza indirmeyi hedefliyoruz. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir İlkadım için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz. ” dedi.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz