İLKADIM’DA ŞİİRLER İLE TÜRKÜLERİN BULUŞTUĞU GECEDE İLTER YEŞİLAY RÜZGARI ESTİ

ŞARKILARIN SESİ PROGRAMI ŞİİR SEVERLERİN BÜYÜK BEGENİSİ TOPLADI

İlkadım Belediyesi’nin sanatsal etkinlikler kapsamında düzenlendiği “Şarkıların Sesi” adlı şiir dinletisi programı şiir severlerin büyük beğenisini topladı.

Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleşen programda unutulmaz eserleriyle edebiyatımızda ufuklar açan Cemal Safi başta olmak üzere ünlü şairlerinin dizeleri bir kez daha hayat buldu. Şiirlerin yanı sıra şarkılarla da renklendirilen gece katılımcıların büyük beğenisini topladı.Geceye konuk sanatçı olarak katılım sağlayan Şair Güftekar İlter Yeşilay birbirinden güzel şiirleri katılımcılar için seslendirdi. Sanatseverlere müzik dolu bir gece yaşatan Kültür Müdürlüğüne bağlı Türk Sanat Müziği ekibi birbirinden güzel ezgilerle dinleyenlerini eskilere götürdü.

İnsanların şaire ve şiire olan sevgisinin elbette ki maddi bir karşılığı olmaz, ama ortada bir emek varsa buna saygı çok önemlidir diyen İlkadım Belediye Başkanı Ramazan Yardımcısı Bayraktar,” Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan şiir severlerin seslendirdiği eserlerle o duygu atmosferini iliklerimize kadar hissettik. İyi ki varlar.Sanatsal etkinlikleri sizlerle buluşturan ve sanatçıya olan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın adına bu akşam konuk sanatçı olarak aramıza katılım sağlayan İlter Yeşilay’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda programa verdiği destekten ötürü İlter Yeşilay’a İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar plaket takdim etti.

Bunları da sevebilirsiniz