İLKADIM’DA ŞİKAYET KONUSU OLAN METRUK BİNALAR BİR BİR YIKILIYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ METRUK BİNALAR HASSASİYETLE ÇALIŞTIĞIMIZ BİR KONU

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatıyla, ilçe genelinde can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sık sık şikayette bulunduğu metruk binalar saha ekipleri tarafından tespit edilerek yıkım çalışmalarına başlandı.

İlkadım Belediyesi ilçe genelinde tehlike arz eden binaları tespit ederek yıkım çalışmalarına başladı. Sırasıyla ilk olarak Kıran Mahallesi 110.Sokak,Liman Mahallesi Orhan Hakalmaz Sokak, Saitbey Mahallesi Gönül Sokak’ta bulunan metruk binada güvenlik önlemi alan Yıkım İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre hanelerin toz ve kirden etkilenmemesi için sulama işlemi gerçekleştirdi. Akabinde iş makinaları yardımıyla metruk binanın yıkımı güvenli bir şekilde tamamlandı.

Mahalle sakinleri ise özenle çalışan İlkadım Belediyesi Yıkım İşleri ekiplerine teşekkür etti.

Söz konusu çalışmaların tespit edilen diğer noktalarda devam edeceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“Kentin estetik görüntüsünü bozan, ömrünü tamamlamış ve can güvenliğini tehlikeye atan binaların yıkımını sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana üzerinde hassasiyetle çalıştığımız bir konuydu. Vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan memnun. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz