İLKADIM’DA TAEKWONDO KUŞAK SINAVI NEFES KESTİ

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ SALON SPORLARINA YÖNELİK KURSLARIMIZA YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ

İlkadım Belediyesi tarafından açılan Taekwondo kurslarına katılan ve aldıkları eğitim sonrası kuşak yükseltmek için sınavlara giren 50 sporcu bir üst kuşağa yükseldiler.

Mete Adanır Spor Kompleksinde yaklaşık 2 aydır süren Taekwondo kurslarına katılan öğrenciler bir üst kuşağa geçmek için düzenlenen sınava katıldılar. Taekwondo becerilerine göre farklı renklerde kuşaklar takan ve bir üst kuşağa geçmek için mücadele eden sporculara anne ve babaları destek verdi. Sınavlar sonucunda 25 sporcu beyaz kuşaktan, sarı ve yeşil kuşağa, 20 sporcu yeşil ve mavi kuşaktan kırmızı kuşağa, 4 sporcu ise sarı ve yeşil kuşaktan mavi kuşağa geçti.

“Başkan Demirtaş sporcuları tebrik etti”

Kuşak takmaya hak kazanan öğrencileri kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Spor kompleksimizde salon sporlarına yönelik kurslarımız yenilerini ekleyerek devam edeceğiz. Bilindiği üzere “SPOR” sadece kaslarımızı ve hayat mukavemetimizi artıran bir araç değil, aynı zamanda zihinsel ve duygusal olarak da güçlü bir kişilik geliştirmemizi sağlayan bütüncül bir yaşam şeklidir. Sosyal ve akademik başarının gençlerimiz için önemli olduğu bu zamanda sportif ve kültürel etkinliklerimizi önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz. Ben katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum, yeni kuşaklarının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sınav sonrasında başarılı olan öğrencilere başarı belgesi tatlı ikram edildi. Tören toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Bunları da sevebilirsiniz