İLKADIM’IN ÇEHRESİNİN DEĞİŞTİRECEK ÇALIŞMALAR FARKLI KOLLARDA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ,NEREDE İNSAN ORADA HİZMET DÜŞÜNCESİYLE ÇALIŞIYORUZ

İlkadım’da kilit parke taş yapımı ile mevcut yolların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cedit Mahallesi Bozyazı ve Bulancak Sokak’ta kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Başkan Demirtaş, Nerede insan orada hizmet düşüncesiyle hareket ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten İlkadım Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Bazı kurumların yaptıkları kazı çalışmaları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında, yerinden oynayan parke taşlarının zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunacak.

Yaşam alanlarındaki kaliteyi üst sınırlara çıkartmak amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren belediye, ilçenin ve mahallelerin çehresini güzelleştirmeye yönelik farklı çalışmaların devam ettiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Nerede insan orada hizmet düşüncesiyle hareket ederek İlkadım’da yapılmayan yolun kalmayacağını, belediyenin durmaksızın gösterdiği faaliyetlerle her yere yetişmeye çalıştığını belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları vatandaşlarımızın da memnuniyetle karşıladığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz