İLKADIM’IN HER KÖŞESİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ,HALKIMIZINDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BAŞARLI ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜYORUZ

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol açma, genişletme , parke taşı tamir, park ve çevre düzenleme, asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler ilçede  bulunan bozulan tahrip olan kaldırımların tamirat işlemleri ile yeni kaldırımlar yapıyor.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yazdan kalan günlerini iyi değerlendirmek için yoğun bir mesai içine girdi. Merkez mahallelerde yoğun bir çalışma sürdüren ekipler asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, çalışmalarını bütün mahallelere yayarak İlkadım’ın her mahallesini şantiye alanına çevirdi. Vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmesi amacıyla haftanın yedi günü yoğun mesai harcıyan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler haftalık planlar dahilinde bu hafta 10 mahallede birçok farklı noktada 400 m² kaldırım tamiratı, 265 m bordür tamiratı, 300m² asfalt yama çalışması,500 m imar, kadastro yolu ve 1910 m malzeme sıcak asfalt serim çalışmaları yaptı.

“Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapıyoruz”

Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için tüm imkân ve gayret ile çalışan ekiplerin, şehir ve halk için gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ettiklerinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“Ekiplerimiz, tüm mahallelerde gece-gündüz demeden görev yapıyor. İhtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırım çalışması, kaldırım yenilemesi, yol açım ve yenileme çalışmaları ile İlkadım halkının ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak merkez mahallelerimizde birçok alanda çalışmalarımız sürmekteyiz” diye konuştu.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz