İLKADIM’IN MİNİK GÜREŞCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

 

İLKADIM GÜREŞ TAKIMI MADALYAYA DOYMUYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ,MİNDERDEN PES ETMEDEN MÜCADELE EDEN TÜM SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM.

Tekkeköy ilçesinde düzenlenen il seçmelerine katılım sağlayan, minderde ter döken İlkadım Belediyesi Güreş Takımı minik güreşçileri 24 madalya ile Türkiye Güreş Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

İlkadım Belediyesi Güreş Takımı Tekkeköy Yaşardoğu Spor Salonu’nda düzenlenen U-13 Minikler kategorisi Samsun il seçmelerinde minderin tozunu attırdı. Minikler 13 yaş Grokoromen  Türkiye şampiyonasına katılabilmek için minderde birbirleriyle kıyasıya mücadele veren sporcuları katılımcılar heyecanla izledi. Yapılan müsabakaların ardından derece yapan İlkadım’lı minik sporcular 11 Altın,4 Gümüş,9 Bronz madalya ile takım halinde Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

“Alınan başarı umutlarımızı taze tutmamıza vesile oldu”

Kararlı ve başarı odaklı çalışmanın şampiyonlukla taçlanacağına inancının tam olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Tekkeköy İl Seçme Müsabakalarında, İlkadım Belediye’mizin Güreş Takımı’nın aldığı başarılar yarınlar adına umutlarımızı bir kez daha taze tutmamıza vesile oldu. Gençlerimizin ilk müsabakaları olmasına rağmen güreş minderinde pes etmeden mücadele etmesi sonucu alınan 24 madalya bizleri ziyadesi ile gururlandırdı. Bu müsabakalar sonucunda gençlerimizin ilerde daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. İlçemizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan sporcularımız tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz