İLKADIM’LI FIRINCILAR YAPILAN DENETİMLERDEN TAM NOT ALDI

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ HEPİMİZİN TEMEL HEDEFİ İNSANA HİZMET ETMEK

Ramazan ayı dolayısıyla şehir merkezindeki pide fırınlarını mercek altına alan İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, hijyen ve sağlıktan ödün vermeyen fırıncı esnafı denetimlerden tam not aldı.

İlkadım Belediyesi İletişim Merkezine gelen istek ve şikayet kayıtlarını göz önünde bulunduran zabıta ekipleri, pide fırınlarına yönelik denetim yaptı. Fırsatçılığa geçit vermemek için gramaj kontrolleri gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyeri çalışma ruhsatını incelediği fırınlarda, hijyen denetimlerini de gerçekleştiriyor. Şehir merkezinde bulunan tüm pide fırınlarında sürdürülecek olan denetimlerle ilgili kısa bir bilgi veren İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden denetimlerimize devam ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurullara dikkat eden esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“Denetimlerimizi gönül rahatlığı ile gerçekleştiriyoruz”

İlçemizde halkımıza hizmet veren meslek odalarına bağlı esnaflarımızın temiz ve güvenli görmekten mutlu olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Hepimizin temel hedefi insana hizmet etmek. İnsana hizmet ederken önemli olan huzur ve güvenin sağlanmasıdır. Bunları sağlarken yaptığımız hizmetin en iyi ve en kaliteli şekilde olması gerekmektedir. Esnafımız da vatandaşın hakkını ve sağlığını düşündüğü için bizler görev yaparken gönül rahatlığı içerisinde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile esnaflarımıza yaptıkları güzel işlerden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Vatandaşlar ise denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, İlkadım Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz