İLKADIM’LI GÜREŞÇİ OĞUZHAN KAYA ANADOLU YILDIZLAR LİGİ (ANALİG) TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KİLOSUNDA ÜÇÜNCÜ OLDU

BAŞKAN DEMİRTAŞ SPORA,GENÇLERİMİZE VERDİĞİMİZ DESTEK HİÇ BİTMEYECEK

Yozgat ilinde düzenlenen “Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılım sağlayan İlkadım Belediyesi Güreş Takımı sporcularında Oğuzhan Kaya 44 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonunun ortaklaşa, Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda düzenlediği Şampiyonaya 19 ilden 12 sıklette 414 sporcu katılım sağladı. Müsabakaya daha önceden yapılmış olan grup maçlarında ilk üç dereceyi elde etmiş sporcular iştirak etti. Serbest sitilde 203, grekoromende ise 211 sporcumuz minderde Şampiyon olmak için ter döktü. Çekişmeli ve ciddi müsabakaların yaşandığı Şampiyona da İlkadım Belediyesi adına güreşen Oğuzhan Kaya 44 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Genç sporcuların elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Onların her daim yanlarındayız. Mete Adanır Spor Kompleksi’nde gençlerimize sportif faaliyetlerine yönelik tecrübeli antrenörler eşliğinde alt yapı desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Anadolu Yıldızları Lig’inde kilosunda Türkiye 3’üncüsü olan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının artarak devamı diliyorum. Gençleri desteklemeye, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki müsabakalarda da gençlerimizden dereceler, başarılar bekliyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz