İLKEM EĞİTİM MERKEZİ BİREYSEL VE KİTLESEL BAŞARIDA FARKINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

LGS VE YKS’DE BAŞARI ORANINI YÜZDE 86 İLE KANITLADI

BAŞKAN DEMİRTAŞ BAŞARILAR BİZİM EN BÜYÜK GURUR KAYNAĞIMIZ

İLKEM Eğitim Merkezi LGS’de YKS’de her yıl olduğu gibi bu yılda başarı çıtasını yükseklere taşımaya devam ediyor. Halk eğitim merkezi işbirliğiyle İLKEM 4 farklı şubede (Kadifekale,Yaşardoğu,Kılıçdede,Derebahçe) DYK kursları,LGS,YKS sınavlarına öğrencileri hazırlayan eğitim merkezi sınav hazırlık kurslarındaki bireysel ve kitlesel başarısıyla yoğun bir kayıt dönemi geçirdi. Ücretsiz kurs hizmeti ile sosyal ve ekonomik darboğazdaki vatandaşlar için bir eğitim kapısı olan kurum belediyecilik hizmeti olarak da halkın takdirini topluyor.

2023 yılı sonuçlarına göre LGS’de yüzde 88 başarıyla 55 öğrencisini nitelikli okullara yerleştiren eğitim yuvası 33 öğrencisini de ortaöğretim başarı puanı ile ilk tercihlerine yerleştirerek hem velileri hem de öğrencileri mutlu etti.YKS’de (Yükseköğretim Kurum Sınavı) ise başarısını 55 sembolü ile sembolleştiren kurum YKS yerleştirme sonuçlarına göre en çok öğrenci yerleştiren hazırlık kursu olarak tüm öğrencilerini Lisans , Ön lisans ve AÖF yerleştirme dilimiyle yüzde 86’lık oranla başarısını ortaya koydu.

“Vatanına, bayrağına, sahip çıkan nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlıyoruz”

61 farklı mahalleden ve 17 farklı ilçeden gelen öğrencilerimize İLKEM Eğitim Merkezimizle her zaman iyi eğitim vermeyi amaçlıyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Öğrencilerimizin başarıları, bizim için büyük bir gurur kaynağı. Eğitimde kalite ve öğrenci odaklı yaklaşımımızın bir sonucu olarak, öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Öncelikli hedefimiz milli ve manevî değerlerine bağlı; vatanına, bayrağına, tarihine sahip çıkan, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunan, üreten, sorumluluk bilinciyle hareket eden, bireyler yetiştirmektir. Bu noktada bu başarının mimarları olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere,azim,gayret ve sabırla başarıyı göğüsleyen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının hayatları boyunca devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Öğrencilerden Başkan’a teşekkür”

Bireysel ve kitlesel başarıda hayal ettikleri okullara kavuşan öğrenciler ise; hem tercih dönemindeki rehberlik hizmeti için hem de ÖSYM’nin açıkladığı yerleştirme sonuçlarından oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz