İLKEM’Lİ ÖĞRENCİLERDEN FARKINDALIK YARATAN SÜT İÇME ETKİNLİĞİ

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ,EĞİTİME SOSYAL ETKİNLİKLERLE FARKLILIK KAZANDIRIYORUZ

İlkadım Belediyesi İlkem Etüt ve Eğitim Merkezi her geçen gün yaptığı farklı etkinlikler hem adından söz ettiriyor hem de sınava hazırlanan gençlerin ilgi odağı oluyor.Eğitim ile sosyal aktiviteleri gençlerle buluşturan Başkan Demirtaş, Öğrencilerimize ücretsiz etüt ve ders desteği yanı sıra çok sayıda sosyal etkinliği de öğrencilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

Samsun’da YKS ve LGS sınavlarında gösterdiği başarılarıyla eğitim kurumları arasında adından sıkça söz ettiren İlkadım Belediyesi İlkem Etüt ve Eğitim Merkezi, öğrencilerine milli ve manevi etkinlikleri organize ederek farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Eğitim merkezinde eğitim alan öğrenciler süt içme etkinliğiyle yeterli ve dengeli beslenmenin yaygınlaştırılmasına dikkat çekti. Kurulan stantlarda öğrencilere süt ve kandil simidi ikramı eden eğitmenler etkinliğin farkındalık oluşturduğunu ifade etti.

“Başarılı gençlerin ilkadım’dan çıkması için gayret gösteriyoruz”

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin donanımlı yetişmesi adına İLKEM Etüt ve Eğitim Merkezi’mizde Halı saha turnuvası, konferanslar ve kahvaltı programlarıyla gelişimlerine ve başarılarına katkı sağladıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Belediye olarak her vesileyle ilçemizdeki eğitim hayatına katkıda bulunuyoruz. Öğrencilerimizi hedefledikleri Üniversitelere hazırlarken aynı zamanda kişisel gelişimlerine de destek olmaya çalışıyoruz. İlkadım’ın çocukları daha güzel branşları kazansın, yarının diplomatları, ekonomistleri, doktorları, mimarları, mühendisleri, eğitimcileri ve iş adamları ilçemizden çıksın istiyoruz. Bu yıl hedefimiz çok daha büyük. Ben şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyor ve onlara olan inancımı dile getirmek istiyorum” dedi.

“Her yıl başvuru ve başarı ivmemiz artıyor”

Alanlarında uzman eğitmenlerin öğrencilere destek olduğunu söyleyen İLKEM Etüt ve Eğitim Koordinatörü Davut Öz,”İlkem’de öğrencimiz sınavlara hazırlık ve derslerinde destek almak için eğitim alıyor. Her yıl kurslara gelen öğrenci sayısı artıyor. Sınavlarda başarı oranı aynı paralelde ilerliyor. Ülkemizin geleceği olan gençlerimize Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın katkılarıyla belediye olarak birçok alanda destek sağlıyoruz. Gençlerimiz, kurs merkezlerimizde bilimin ışığında, kaliteli eğitim veriyoruz” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz