İlyas Acar Yol Çalışmalarını İnceledi

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
Konuya ilişkin olarak Alaçam Belediye Başkanlığı bir açıklama yaparak şu bilgiyi paylaştı;
“Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, MHP İlçe Başkanı Sayın Orhan SANCAK ve Bekiroğlu Mahalle Muhtarı Sayın Nami KIR, Bekiroğlu Mahallesinde yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan ACAR; Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bekiroğlu Mahallesi Türkmen köyü Mevkiinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerince inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Alaçam Belediyesi olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Başkan ACAR, “İlçemizdeki tüm yolların bakım onarım genişletme ve asfaltlama çalışmalarına azami önem gösteriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Bekiroğlu Mahallesi, Türkmen köyü Mevkii yolunu da genişletiliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Yenilenen mahalle yollarımızı vatandaşlarımız için daha rahat ve konforlu bir hale getiriyoruz. Programlarımız kapsamında çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.
Çalışmaları yerinde takip eden Mahalle Muhtarı Sayın Nami KIR ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Bunları da sevebilirsiniz