İlyas Karahan A.Adayliğını Açıkladı

Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu (TEKSAMDEF) Başkan Vekili Avukat İlyas Karahan, AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İlyas Karahan Kapaklı Belediye Başkan aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal’a teslim etti. Çoğal, Karahan ve tüm aday adaylarına başarı dileklerini iletti.

“GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYI İHMAL ETMEYECEĞİZ”

Burada bir açıklama yapan ve toplumun tümünü kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hizmetlerde bulanacaklarını ifade eden Karahan, “Genç yaşıma rağmen Kapaklı’nın ihtiyaçlarını iyi bir şekilde analiz ettikten sonra, hem nüfus hem de bulunduğu konum itibariyle bu şehrin dinamiklerini harekete geçirerek kimsenin gölgesi altında kalmadan bu şehri hak ettiği konuma getirebilmek ve bu yolda etkin bir şekilde hizmet edebilmek için yaptığım istişareler sonucunda bu büyük destek karşısında da kayıtsız kalamayarak aday adayı olmaya karar verdim. Sizler huzurunda da aday adaylığımı Allah’ın izniyle açıklıyorum. Kapaklımız Edirne’den karsa bir ucundan diğer ucuna 81 ilden vatandaşımızdan oluşan kozmopolit bir şehirdir. Türkü, Kürdü. Çerkezi, Göçmeni, Lazı ayırt etmeden ecdadımızın zamanında başardığı şekilde ötekileştirmeden, Kapaklılılık bilincini aşılamak ve bu şehre sahip çıkacak nesiller yetiştirmek için toplumun tümünü kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. Bu şehri layık olduğu konuma getirmeye çalışırken bir yandan da gönüller yapmayı, gönül köprüleri kurmayı ihmal etmeyeceğiz.” dedi.

“KAPAKLI’NIN ARTIK BİR ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Kapaklının dünü konuşacak vaktinin olmadığını belirten Karahan, ‘’Mevlana’nın dediği gibi “dün dünde kaldı cancağızım. Bugün yeni şeyler söylemek lazım” dizelerinde anlattığı gibi Kapaklı’nın Türkiye Yüzyılında şahlanan bir ilçe olması için yüzümüzü ve yönümüzü geleceğe dönerek ilerleyeceğiz. Bu şehirde yaşayan herkes Kapaklı’nın daha büyük yatırımları daha iyi projeleri daha büyük desteği hak ettiğini söylüyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında Kapaklı’yı Tekirdağ’ın ve ülkemizin parlayan yıldızı yapmak için hepimize görevler düşüyor. Kapaklımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, Kapaklı ilçemize dikilen AK Parti bayrağının istikrarlı bir şekilde taşımak ve bu şehri layık olduğu konuma yükseltmek için bu göreve talibiz. Kapaklı’nın öncelikli sorunlarına odaklanarak hızlı adımlarla Kapaklı’nın artık bir şehir görünümüne kavuşmasını sağlayacağız. Bir şehrin alt yapısı ve sokaklarının inşası ne kadar gerekliyse gençlerimizin ve ailelerin fikir inşası da o kadar önemlidir. Çocuklarımızın doğup büyüdüğü, suyunu içtiğimiz, ekmeğini yediğimiz yaşadığımız bu şehre ve tüm hemşerilerimize sözümüz var. Kapaklımızı herkesin gıpta ile baktığı, bilinen bilinmeyen tüm sorunlarını çözmüş ak parti belediyeciliğinin tüm unsurlarını yansıtan göz önünde olan ve örnek alınan bir ilçe haline getirmek için, bir yetimin hakkını dahi yedirmeden çalışacağız. Genç kapaklıya genç başkan diyerek sözlerimi noktalıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Bunları da sevebilirsiniz