İsmail Kahraman’a Yakışmadı

Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman İstanbul Sarıyer’deki Saadet Parti’lilerin standına uğradı, Ak Parti SKM yakın bir mesafede olan Saadet Partisi standında ağırlıklı olarak Saadet Partili kadınlar vardı.

AKP’ye destek vermeyen kendi başına bağımsız olarak seçimlere katılan Saadet Partisine duyduğu hıncı stantta bulunan kadınlardan çıkarmaya çalışan eski TBMM başkanı Kahraman;

“Bu Kıyafetle Burada Ne Arıyorsunuz? Utanmıyor Musunuz?”

diyerek hem kadınların kıyafetini hemde siyasi onurlarını rencide edici sözler sarf etti. 

Yeniçağ Gazetesinin vermiş olduğu habere göre orada gelişen ve bir meclis başkanın yakışmayan diyalog.

TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın Saadet Partisi standında bulunan tesettürlü kadınlar ile yaşadığı diyalog sosyal medyada tepki çekti. Kahraman Saadet Partisi standındaki tesettürlü kadınlara “Bu kıyafetle burada ne işiniz var” dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Necdet Gökçınar, sosyal medya hesabından yaptğı paylaşımda İsmail Kahraman’ın söz konusu videosunu paylaşarak, “ “İsmail Kahraman @ikahramanbv standımıza saldırdığına göre bana gelen anket sonuçları ona da gitmiş” ifadelerini kullandı. Söz konusu videoda, Saadet Partisi’nin standına gelen İsmail Kahraman, Saadet Partililere tepki gösteriyor.

“İSMAİL KAHRAMAN ‘CHP’YE HİZMET EDİYORSUNUZ DEDİ”

İsmail Kahraman’ın, Saadet Partisi standında tartışı isim, Saadet Partisi Sarıyer Yönetim Kurulu üyesi Gürdal Bayatoğlu Odatv’ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sarıyer girişinde çadırımızda seçim çalışma yapıyorduk. Biraz geride Ak Partililerin, kendi çadırları varmış. İsmail Kahraman, standımızdaki kapalı hanımefendilere, ‘bu kıyafetle yakışıyor mu size? CHP’ye hizmet ediyorsunuz’ dedi. Partili hanım kardeşlerimiz de Kahraman’a tepki gösterdi.

Sonrasında ben de İsmail Kahraman’a, ‘Biz Saadet Partisi olarak her seçim bölgesinde seçime giriyoruz. Siz bize CHP’ye çalışıyorsunuz ithamında bulunamazsınız’ dedi. ‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun’ dedi bana. Ben de, ‘Biliyorum. Ülkede kriz var, siz havuz medyasına tesis yapıyorsunuz. Demirören’e kredi veriyorsunuz, millet soğan kuyruğunda’ dedim. Oradaki bir başka partili abimizde ‘siz Meclis Başkanlığı yaptınız size bu dil yakışıyor mu’ diye kendisine tepki gösterdi.

Bize, ‘Bu değirmenin suyu nereden geliyor’ dedi. Parti üyesi olarak biz karşılıyoruz oradaki masrafları. Zaten öyle çok bir masraf da yok, cebimizden veriyoruz.

İsmail Bey giderken de, ‘1 Nisan’da görüşeceğiz’ dedi. İsmail Bey gittikten sonra oraya bir kargo kamyonu geldi, önümüze. O saadette eşya taşıma yok. Ak Partinin seçim malzemelerini taşıyan kargo kamyonuymuş. Çalışmamızı engellemeye çalıştılar.”

Kaynak Yeniçağ

Bunları da sevebilirsiniz