İSSİYAD Depremzedelerin Acılarını Paylaştı

İzmir Samsun Sanayici Ve İş İnsanları Derneği İzmir ‘in Bayraklı ilçesinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ve hasar gören depremzedelere maddi ve manevi destekte bulundular.
Depremin ilk anından beri İSSİYAD yönetimi ve üyeleri arama kurtarma çalışmalarına destek vermenin yanında, kendi aralarında yaptıkları bir organizasyonlarla, hem büyükler hem de küçükler için bazı katkılarda bulundu.
Yardımların bir bölümü şöyle;
– Şok mağazasından 128 adet 50 TL değerinde yüklenmiş kart.
– Çeşitli çocuk oyuncakları
– Kırtasiye malzemeleri
-Çocuklar için giyecekler…
İSSİYAD Başkanı Muhsin Yazıcı da bizzat bu faaliyetlerin basında bulunmuştur.
Muhsin Yazıcı, konuyla ilgili olarak duygularını şöyle ifade etti;

“29 Ekim Perşembe günü İzmir’de yaşanan hepimizi derinden yaralayan deprem felaketi sebebiyle İSSİYAD Yönetim Kurulu ile beraber yaraları sarmak, acıları paylaşmak ve bir nebze hafifletmek için bu gün içinde oyuncak, gıda kolisi, battaniye, temizlik ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere 1. elden ulaştırma şansımız oldu.

Ülke olarak zorluklara karşı nasıl birlikte göğüs gerdiğimizi, yaraların sarılması konusunda tüm ülkenin nasıl seferber olduğuna ve gösterilen duyarlılığın ne kadar üst seviyede olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bir olduğumuzda yüce Türk Milletinin sırtının yere gelmeyeceğini bir kez daha gözler önüne sermiş bulunmaktayız. Bu süreçte İzmir’de yaşanan deprem için Samsunlu hemşerilerimiz ile beraber Samsun-İzmir köprüsünü aşındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz