İstanbul Alaçamlılar Derneğinin Yardımları Sürüyor

Merkezi İstanbul Esenlerde bulunan, Alaçamlılar Derneği bu yıl Korona virüs Covid19 virüsünün dağılmasının nedeni ile Ramazan ayında yapılmayacak olan iftar programları bütçesiyle, ihtiyaç sahibi 350 aileye Ramazan Kolisi dağıtarak değerlendirdiklerini belirtti.

Dernek Başkanı Mustafa ELİBOL, Ramazan kolileriyle Korona virüs Covid19 virüsünün salgından dolayı mağdur olanlara ve çalışamayan geliri olmayanlara katkı sunmayı hedeflediklerini açıklayarak, yardım çalışmasına hayırseverlerden destek alarak bu yardımları gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan ELİBOL, 350 koli gıda kolilerini ihtiyaç sahibi kişilerde ayırt etmeden kişilerin evlerine kadar getirerek yaptıklarını söyledi.

İstanbul Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa ELİBOL,  “Her sene yapmış olduğumuz çalışmayı biraz daha öne çekerek şuanda “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” projesi altında insanlara kumanyaları biraz erken ulaştırma adına böyle bir çalışma içerisinde bulunduk. Bu sene temin ettiğimiz 350 kolinin 50 kolisini Alaçam ilçesinde ikamet eden vatandaşlara dağılması hususunda Alaçam Kaymakamlığına teslim ederek, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması noktasında bizlere her konuda yardımcı olduğu gibi kolilerin dağıtılmasında da bizleri yanlız bırakmayan Alaçam Kaymakamı Sayın Fikret Zaman beye dernek üyeleri adına teşekkür ederim dedi. Bir ay gibi bir zamandır üzerinde çalıştığımız ve başardığımız yardım kolilerimiz ihtiyaç sahibi ailelerin evine 350 koli kumanyayı ulaştırmış olacağız” dedi.

Dernek Başkanı Mustafa ELİBOL,  Hayırsever abilerimizden, kardeşlerimizden, esnaflarımızdan ve üyelerimizden Allah razı olsun diyerek başlatmış olduğumuz yardım kolilerini çalışamayan geliri olmayanlara katkı sağlamayı ve ihtiyacı olan kişilere ulaştırdıklarını belirtti.

Bunları da sevebilirsiniz