İstanbul Bafraspor Zirveye Göz Kırpıyor

İstanbul’da Samsun’u temsil eden tek futbol kulübü olan İstanbul Bafraspor’da 3 kategoride alınan başarılı sonuçlar mutlu ediyor. A Takım, U 15 ve U 17 takımları zirveye göz kırpıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden İstanbul Bafraspor’da A Takım, U 15 ve U 17 takımları haftayı 3 puanla kapattı. U 15 Futbol Takımı, Öz Yarımburgaz Spor’u 7-4, A Takım Hasköy Spor’u 2-1 ve U 17 Takımı da Abıdei Hürriyet Spor’u 5-0’lık skorlarla mağlup etti.

İSTANBUL BAFRASPOR ŞAHLANIYOR

İstanbul Bafraspor’un bünyesinde 9 kategoride 235 lisanslı futbolcu bulunuyor. Samsun’u İstanbul’da futbolda branşında temsil eden tek kulüp olan İstanbul Bafraspor yönetimi, gurbette yaşayan tüm Samsunluları ve futbol severleri, takımlarına sahip çıkmaya davet ediyor. Her kategoride şahlanan Kırmızı-Siyahlılar, sezon sonu şampiyonluk hedefliyor.

ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ

U 15 ve U 17 Futbol Takımı Teknik Direktörü Selahattin Tığlı, her branşta şampiyonluk hedeflediklerini belirterek, “Lige dolu dizgin ilerliyoruz. Farklı galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz. Başarımız A Takımı da yansıyor. İnşallah bu yaş gruplardan büyük takıma oyuncular vereceğiz. Bu gençlere gurbette yaşayan Samsunluları destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

OYUNCULARIM İLE GURUR DUYUYORUM

İstanbul Süper Amatör Lig 4’ncü Grup ekiplerinden İstanbul Bafraspor’un Teknik Direktörü Gökhan Demir ise, 2-1 kazandıkları Hasköy maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Lige 14 puanla 4’ncü sırada bulunduklarına dikkat çeken Demir, yönetimsel olarak sıkıntılı günler geçirdiklerini söyledi. Demir, bu durumu sahaya yansıtmayan oyuncularıyla da gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYORUZ

Tecrübeli teknik adam Demir, ”Sezon başından bu yana zor günler geçiriyoruz. Yönetimsel olarak sıkıntı içerisindeyiz. Böylesine zorlu bir karşılaşmadan üç puanla ayrılmak mutluluk verici.  Oyuncularım bu zorlu dönemde problemleri futbollarına yansıtmadılar. Hepsi ile gurur duyuyorum. Oldukça karakterli oyunculara sahibim. Oyuncularım karakterlerini sahaya yansıttı. Bu üç puanla zirve takibini sürdürdük. Yönetim anlamında sorunlarımızı giderirsek geçtiğimiz sezon olduğu gibi hedefimize ulaşmak için çalışacağız” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz