İstanbul Bafraspor’a Tam Destek!

Merkezi İstanbul Bayrampaşa’da bulunan ve 1990 yılında kurulan İstanbul Bafraspor Kulübü’ne destek toplantısı düzenlendi.
Programa; AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, kulüp yönetim kurulu üyeleri, kulübe maddi destek veren Bafralı, Alaçamlı ve Samsunlu iş insanları, bazı Samsunlu sivil toplum kuruluşları başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, kulübün çalışmaları hakkında genel bilgi vererek, her yıl futbolda 9 kategoride 300 sporcu yetiştirdiklerini söyledi.

İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık sporun önemine değinerek, İstanbul Bafraspor’un çok önemli bir çalışma yaptığına vurgu yaptı.
Programa katılan, katılımcı iş insanları düşüncelerini ifade ederek, spor kulübüne ne kadar bağış yapacaklarını açıkladı. Her zaman hemşehrilerin sosyal sorumluluk projelerine destek olan Astaj Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş İnsanı Hasan Kaya Aşcı, İstanbul Bafraspor Kulübüne 20 bin TL bağış yaptı.

Bunları da sevebilirsiniz