İSTANBUL GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

İstanbul Genç Bafralılar Derneği başkanı Sercan Çelik yapılan olağanüstü kongre ile görevi Eren Keskin’e devretti.
Kongre divan kurulu başkanlığına İstanbul (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,üyelikleri ise, Taner Yiğit, Nail Dursun seçildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okundu, ibra edildi. Tahmini bütçe görüşülerek onaylandı. Yeni yönetim kurulu ile denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanlığına seçilen Eren Keskin bir konuşma yaptı.
KESKIN duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti; Yapılan kongre ile İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanlığına seçildim. Bizlere teveccüh gösteren ve kongremize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Bu gün gerçekleştirilen GENÇ BAFRALILAR derneğimizin olağan üstü kongresinde dernek başkanlığını devir aldığım kongreye katılan; (SAMKON ) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı’ya , federasyon başkanlarıma ve dernek başkanlarıma eş dost ve mevkidaşlarıma beni bu anlamlı günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. 2018 yılında kurulan İstanbul Genç Bafralılar Derneği başkanlığını yapan SAMKON Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen başkanımız ise onursal başkanımızdır.
Bizler İstanbul Genç Bafralılar Derneği olarak İstanbul Esenlerde örnek bir dernek olmak, Bizden önceki yönetimlerin yaptığı örnek çalışma ve projelerin devamında Bafra’mızın ve Samsun’umuzun ismini güzel çalışmalarla duyurmak için yönetimimizle beraber el ele vermiş bulunuyoruz. İstanbul Genç Bafralılar Derneği adı altında genç kardeşlerimiz için çok faydalı işler yapmaktayız.
İstanbul’da Genç Bafralılar Derneği yaptığı çalışmalarla emin adımlarla hedefine ilerlemektedir. İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF) bağlı İstanbul Genç Bafralılar Derneği yaptığı sosyal projelerle gönülleri kazanmaya devam etmektedir.
İstanbul Esenler’e göç etmiş ve orada çalışarak hayatını sürdüren Bafralı gençler olarak tüm gençlere örnek teşkil edecek bir teşkilatlanma içerisine girdik. GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİ adı altında oluşum yaparak genç kardeşlerimiz için çok faydalı çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.’’dedi.
Yapılan kongre ile İstanbul Genç Bafralılar Derneğine seçilen Eren Keskin’in listesinde şu isimler yer aldı.

Eren Keskin : Başkan, Başkan Yardımcıları Necmettin Işık, Sercan Çelik, Genel Sekreter Kemal Akyürek, Sayman Samet Mürtezaoğlu, Asil Üye : Halil Kanbur, Taner Yiğit.
DENETİM KURULU ASİ : Kemal Karaca, Ahmet Sandıkçı, Yavuz Şen.

DENETİM KURULU YEDEK : Zafer Şen, Bahri Yavuz, Emre Şen.

YEDEK ÜYELER : Efe Keskin, Mevlüt Işık, Hasan Danışmaz, Kahraman Yılmaz, Onur Karagöz, Arslan Ayyıldız, Kerim Şahin, Yasin Topkaya.

Kongreye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı ASTAŞ HOLDİNG Hasan Kaya Aşcı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Gençlik Kolları Başkanı – İstanbul Genç Bafralılar Derneği Onursal Başkanı Emre Şen, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanları-yönetimleri, İstanbul Alaçam Dernekler Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Onur Karagöz, İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, Başkan Yardımcısı Hafi Gündoğdu , İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve yönetimi, İş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz