İstanbulda Karadeniz Kucaklaşması

 

 

İstanbuldaki Karadeniz İlerine ait Federasyon Başkanları ve KASTOP,Kaya Aşçı ve Nevzat Duyar ‘ın ev sahipliğinde bir araya gelerek istişarede bulundular.

Istanbul da Karadeniz şehirleri;Kastamonu,Sinop,Samsun,Ordu,Giresun,Trabzon,Rize,Gümüşhane,Tokat, Amasya illerine ait Federasyon Başkanları ve KASTOP(Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu),Hem SAMKON Genel Başkanlığına seçilen H.Kaya Aşçıya “Hayırlı olsun”,demek,hemde birlikte, Karadeniz ‘in geleceğiyle ilgili konularda istişare etmek için bir araya geldiler,kucaklaşıp,el ele,gönül gönüle olduklarını ortaya koydular.

Kaya Aşçı ve Nevzat Duyar’ın ev sahipliğinde bir araya gelen Federasyon ve Konfederasyon başkanları istişarede önemli mesajlar verdiler.

Bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini ve karadenizin geleceği konusundaki düşüncelerini toplumla paylaşacaklarını,iktidara ileterek çözüm yolları arayacaklarını deklare ettiler.

Birlikte yemek yiyip vedalaştılar.

Not: Toplantıda masaya yatırılıp istişare edilen konularla ilgili ayrıntılı açıklamalar, ve KASTOP GENEL BAŞKANİ Nurettin Turan ın açıklamaları, Gönül Köprüsünün gelecek sayısında sizlerle paylaşılacaktır.

Bunları da sevebilirsiniz