İşte Örnek Bir Demokratik Tavır

Seçimlerde farklı partilerden aday ölüp,birbirine rakip olan adaylar,acımasız eleştiriler, belden aşağı vurmalar, iftira atmalarla dolu bir seçim atmosferi yaşarlar.
Seçimler biter, adayların düşmanlıkları devam eder.
Ancak , Ladik,herkese örnek olacak bir demokrasi yarışına sahne oldu Bu seçimlerde.
Adaylar centilmence yarıştı.
Birbirlerine hakaret etmediler.iftira atmadılar. taraftarlarını da bu çirkin tavırlardan korudular.
Seçimler bitince de bu centilmenlik ve demokratik olgunluk devam etti.
İyi Partiden Ladik Belediye Başkanlığına aday olan İbrahim Ünsal güzel bir açıklama yaparak, dosta düşmana karşı muhteşem bir örnek ortaya koydu.

İşte o açıklama;

Ladik Kamuoyuna ,
Değerli Ladik’li hemşerilerim. Öncelikle 31 Mart seçim sonuçlarının Ladik’imize hayırlı olmasını diliyorum . Bu bir hizmet etme yarışı idi Ladik Halkı tercihini Sayın Nurhan Yapıcı Özel Hanım’dan yana kulandı. Hemşerilerimin verdiği karar başım gözüm üstünedir. Başkanımız Sayın Nurhan Yapıcı Özel hanımefendiyi de tebrik ediyorum. İnşallah Ladik’imize gereken ve özlenen hizmeti getirir ve kazanan Ladik’imiz kazanan Ladik’li hemşerilerimiz olur.
Kıymetli Hemşerilerim. Bu seçim sürecinde istemeden kırdığımız gönüller var ise özür diliyor haklarını helal etmesini diliyorum. Kimseye ne kırgınım nede kızgın. İlk günden beri söylediğim gibi sevdam Ladik insan sevdasına ne kırılabilir nede kızabilir. Seçimde bir başarısızlık var ise bana aittir. Seçim ekibimden olsun ailemden olsun yapılan sitem dolu paylaşımlar ve yorumlar kendi görüşleri olup benim ağzımdan duymadığınız hiçbir açıklamaya itibar etmemenizi rica ederim.
Bana ilk günden beri desteklerini esirgemeyen Ladik’teki ve gurbetteki tüm hemşerilerime , aileme, seçim koordinasyon ekibime , Başta İyi Parti Ladik İlçe Başkanımız ile Teşkilatı olmak üzere tüm siyasi parti teşkilatları ile mensuplarına , İstanbul , Ankara ve Bursa’daki dernek başkanlarıma teşekkür ediyor her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum.
İbrahim ÜNSAL

Bunları da sevebilirsiniz