İyi Parti Hayati Tekin dedi

İYİ Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Günlerdir İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı kimin aday olacağı ile ilgili bir çok haberin ardından sonunda adayın kim olduğu açıklık kazandı.

Hayati Tekin; İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının kendisi olduğunu açıkladı.

Tekin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu ve Koray Aydın ile yaptığı görüşmelerin ardından İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bir mütabakata verıldığını ve resmi açıklamanın bir kaç gün içerisinde yapılacağını söyledi.

CHP ve İYİ Parti arasında İttifak kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti’nin adayı olarak mütabakata varıldığını söyleyen Tekin CHP’nin kendisinin adaylığı ile ilgili herhangi bir sorun olmayacağını ve CHP tabanının kendisinin adaylığını desteklediğini söyledi.

CHP İl Başkanı Mehmet Kundak’ta  ittifak gereği Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den olacağını ve aday ile ilgili gerekli açıklamanın İYİ Parti tarafından yapılacağını ifade ederken Hayati Tekin’in adaylığının CHP camiası tarafından olumlu karşılandığını bildirdi.

Bunları da sevebilirsiniz