İYİ PARTİ’DEN BÜYÜK PAZAR YERİNE ZİYARET

 

İYİ Parti Bafra İlçe başkanı ve yönetimi Bafra Büyük Pazar yeri esnaflarını ziyaret ederek. İYİ parti seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
HİÇ KİMSE YOKSULLUĞA TESLİM EDİLMEYECEK
‘’İYİ Yaşam gelir Modeli’’ hakkında Pazar yeri esnaflarına bilgiler veren Başkan Aydoğan,’’ Türkiye’de hiç kimse yoksulluğa teslim edilmeyecek dedi. İYİ Parti seçim çalışmalarında gençlere ve kadınlara da önem verdiklerini belirten Aydoğan, okusun okumasın, çalışsın çalışmasın 18-26 yaş arasındaki tüm gençlere ve ihtiyaç sahibi kadınlara 2022 fiyatlarıyla aylık 1.700 lira temel gelir desteği verilecek.
GELİR DAĞILIMINDA ADALETSİZLİK SON BULACAK
Gelir dağılımındaki adaletsizliğe de dikkat çeken Aydoğan Yılmaz, ‘’gençler ve ihtiyaç sahibi kadınlar ekonomik özgürlüklerine kavuşacak, hiç kimse düşük ücretli, emek sömüren işlere muhtaç kalmayacak.
16 MİLYON ÖĞRENCİYE ÜCETSİZ KAHVALTI VE ÖĞLE YEMEĞİ
Seçim çalışmaları kapsamında öğrencilere de önem verdiklerini aktaran İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, ‘’ Proje kapsamında en az 303 bin kişiye yeni iş imkanları sağlanacak, Sağlıklı ve kaliteli gıdalar ile çocuklarımız sağlıklı olacak 2.2 milyon çocuğumuz daha önce yakalandıkları hastalıklara yakalanmayacak, İyi beslenme sayesinde çocuklarımızın başarısını en az %10 arttıracağız, Ürünleri en az %30’u yerel üreticilerden alınacak yerel ekonomi canlanacak, Bir yılda toplanan 2.4 trilyon lira verginin yalnızca 50 milyar TL’si ile 16 milyon çocuğun karnı doyacak, Türkiye derin bir nefes alacak dedi.

Ziyarete, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Bunları da sevebilirsiniz