İyi Partiden Emekliler Derneği Ziyareti

–  Emekliler, Pazardaki, markette ki  gerçek enflasyona neden ezdiriliyor.

–  2000 yılından sonra emeklilere neden intibak hakları verilmiyor.

–  Yeni emekli olan 1500 Liranın altında maaş alanlar neden enflasyon farkından yararlanamıyor.

–  Aşı neden geciktiriliyor bunun sonucu olarak, her geçen gün emeklilerimiz Covit-19 dan ölüyor.

 

Bugün Bafra Emekliler Derneğini ziyaret ettik. Başkan Ünal Bandır ve yönetim kurulu üyeleriyle emeklilerin sorunlarıyla ilgili olarak görüşmeler yaptık. Sayın Bandır kötü Ekonominin de, pandeminin emeklilerin mağduriyetini daha da arttırdığını dile getirdi. Başkan Bandır Pazarda ve marketteki  gerçek enflasyonun yüzde 35’ler de olduğunu yüzde 14.60 rakamlarının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Memur emeklisine verilen yüzde 7.36 lık zammın ve işçi emeklisine verilen yüzde 8.37 lik zammın emekliyi çağresiz bıraktığını söyledi.

–  Bandır Covit-19 Pandemisinin bir çok emekli  vatandaşımızın ölmesine neden olduğunu, hala aşının yapılmamasından emeklilerin sanki ölüme terkedildiğini söyledi.

–  Sayın Başkan 2000 yılından sonra emekli  olan vatandaşlarımızın intibak haklarının verilmediği, o üyelerimizin hala mağdur olduğunu anlattı. Başkan yeni emekli olan ve 1500 TL. altında maaş alan emeklilere enflasyon farkları, maaşları  1500 TL. olana kadar verilmemesine de tepki gösterdi.

–  Bizde İyi Parti İlçe Başkanlığı olarak Partimizin emeklilerle  ilgili olarak programını, saatlerini anlattık. Emeklilerin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunduk.

İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI

Aydoğan YILMAZ

 

 

Bunları da sevebilirsiniz