KADEKON’un HAMSİ ŞÖLENİNDE KARADENİZLİLER KUCAKLAŞTI

Sevgili Dostlarımız,

Alınlarımızda gururla taşıdığımız 14. Hamsi Şölenimizi geride bıraktık ve bu muazzam etkinlikte bizimle birlikte olan ve olmayan tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Bu özel günü bizimle paylaşarak, kalplerimizi ısıttınız ve unutulmaz kıldınız.

Her biriniz, bu etkinliğin anlamını ve değerini artırdınız. Sizler, bu şölene sadece renk katmakla kalmadınız, aynı zamanda samimi gülüşleriniz, içtenlik dolu sohbetleriniz ve coşkunuzla etkinliğimize can kattınız. Sizlerle bir arada olmak, dostluğun ve sevginin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Katılamayan dostlarımıza da buradan seslenmek istiyoruz. Sizlerin varlığı her zaman etkinliklerimize anlam katar. Sizin enerjiniz, bizim için her zaman önemli ve değerlidir. Sizlerin olmadığı bir etkinlikte bile, kalbimizde yeriniz her zaman vardır.

Bu şölenin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Emek veren, destek olan, katkı sunan ve etkinliğimize renk katan her bireyin değeri paha biçilemezdir. Sizler olmadan bu muhteşem atmosferi yaşamak mümkün olmazdı.

Gelecek yıllarda da birlikte olmayı umut ediyoruz. Sizlerle geçirdiğimiz her an, bizim için unutulmazdır. Dostluğun ve paylaşmanın bu güzel duygularıyla, bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sevgiyle kalın,

Hızır Murtezaoğlu
Genel Başkan
Karadeniz Konfederasyonu

Bunları da sevebilirsiniz