KADIN KOORDİNASYON MERKEZİ İLÇEYE GELEN DEPREMZEDE AİLELER İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

BAĞIŞLANAN EŞYALARI DEPREMZEDE AİLELERE ULAŞTIRIYORLAR

BAŞKAN DEMİRTAŞ GELİN YARALARI HEP BİRLİKTE SARALIM

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü’ne 444 55 01- 444 55 19 19 telefonunu arayıp ellerindeki eşyalar hakkında bilgi vererek depremzede ailelere ulaştırılması için güvenilir adres olarak belediyeyi seçen vatandaşların bağışladığı eşyaları Kadın Koordinasyon Merkezi şehre gelen afetzedelere ulaştırıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve şehre gelerek hayata tutunan afetzedeleri İlkadım Belediyesi yalnız bırakmıyor. Eşya başta olmak üzere farklı kalemlerde Hayır Çarşı’nda yenilenen muhtelif malzemeler İlkadım’da evlere yerleştirilen depremzedelere ulaştırılıyor. Bu manada ilçede özveri ile çalışmalarını sürdüren Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş, Gaziantep’in İslâhiye ilçesinden İlkadım’a gelen aileyi ziyaret ederek eksiklerini tespit edip giysi gibi acil ihtiyaçların yanı sıra sıcak yuva oluşumunda afetzede aile eşya desteği  sağladı.

“Depremzede aileler için destek hattımıza destek verin”

İlkadım’lı hemşehrilerine dayanışma çağrısında bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Deprem olduğu günden bu yana hem devletimiz hem de tüm milletimiz el ele, birlik ve beraberlik içerisinde depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için var gücüyle çalıştık,çalışmaya da devam ediyoruz. Deprem sonrası şehrimize ve ilçemize gelen afetzede ailelerimizin sıcak yuva oluşturmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mağduriyetleri aza indirmek noktasında kullanılabilir durumdaki ikinci el eşyalarını veya sıfır eşya bağışlamak isteyen vatandaşlarımız (0553-191 30 98) & (0553 556 37 72) destek hatlarında belediyemize ulaşmaları halinde ekiplerimiz evlerinden alıp, şehrimizdeki depremzede vatandaşlarımızın evlerine ulaştırıyor. Bu konuda değerli hemşehrilerimizin ilgi ve desteklerini bekliyoruz. Gelin yaraları hep birlikte saralım diyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz