KAPAKLI ALAÇAMLILAR DERNEĞİ; “Gönüllere Dokunuyor.”

 

KAPAKLI SAMSUN ALAÇAMLILAR DERNEĞİ BAŞKANI MUSTAFA TAŞKIRAN;
“Amacımız,Örnek Olabilecek Güzel Projelere İmza Atmak.”

Kapaklı Alaçam lılar Dernegi”Minik Kalpler Üşümesin” kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık kıyafet yardımı yaptı.
Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesinde başlatılan yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık kıyafet yardımı ulastırıldı.
“Minik Eller Minik Kalpler Üşümesin” adlı bir yardım kampanyası başlatan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için topladıkları kıyafetleri sahiplerine teslim etti.
Dernek yönetimi tarafından toplanan atkı, bere, eldiven, bot ve mont yardımları yardım tırı ile Samsun’a gönderildi. Tır, 28 Aralık Çarşamba günü dernek lokali önünden uğurlandı.
Toplanan yardımlarla ilgili konuşan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği olarak güzel sosyal projelerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sosyal ve dayanışma adı altında amacımıza binaen hemşehrilerimize hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Minik eller minik kalpler üşümesin düsturuyla bir mont, bir bot, atkı, bere gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Bizlere projemizde destek veren güzide Kapaklımızın esnafına ve hayırseverlerine teşekkür ederim.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz