KAPAKLI Alaçamlılar Derneği Huzurevinde Kalanları Unutmadı

Kapaklı Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve yönetimi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kapaklı’da Engelli Huzur ve Bakım Evinde kalan sakinler ile mübarek Ramazan ayında bir araya gelerek onların gönüllerine sıcacık bir dokunuş yaptı.Yalniz olmadıklarını onlara hissettirdi.

Dernek yönetimine geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve projeler ile daima takdir gören sivil toplum kuruluşları ile ilgili İstişareleriyle örnek teşkil eden Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve yönetimi,ilkleri başarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorlar.
Aynı zamanda Kapaklı halkının da takdirini kazanıyorlar.
Huzurevinde verdikleri iftar hakkında duygu ve düşüncelerini açıklayan Kapaklı Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, ” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ,
” Kim Bir Oruçluya İftar Ettirirse Onun Sevabı Kadar Sevap Yazılır.” Düstüruyla Bu Akşam Engelli Huzur ve Bakım Evinde Kıymetli Büyüklerimizle İftarımızı Yaptık. Sahip Olduklarımızın,Sağlığımızın Sıhhatimizin Ailemizin Kıymetini Bilmemiz Gerekiyor. Kocaman Ama İçi Boş Dünyada.
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin.”

Bunları da sevebilirsiniz