KAPAKLI SAMSUN ALAÇAMLILAR DERNEĞİNDEN YİNE ORJİNAL BİR PROJE

 

Kapaklı Alaçamlılar Derneğinden,hiç bir STK nın aklına gelmeyen
‘’BEBEĞİNİZİN İLK HEDİYESİ BİZDEN PROJESİ’’
Işıl bebeğin hediyesiyle devam ediyor.
Dernek Başkanı Mustafa Taşkıran;
” GÖNÜL MECNUN OLMUŞ , LEYLA BAHANE ” Alaçamlılar Derneği, ‘’Bebeğinizin İlk Hediyesi Bizden Projesi’’ ile ilklere imzaya atmaya ve örnek olmaya devam ediyor.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları çalışmalarla, sosyal sorumluluk projeleriyle her kesimden takdir topluyor.
Örnek çalışma ve projeler Türkiye’nin her yerinden takip ediliyor ve hayranlık uyandırıyor.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve yönetim kurulu üyeleri en son projeleri olan ,’’BEBEĞİNİZİN İLK HEDİYESİ BİZDEN PROJESİ’’ ile gönüllere sıcak bir dokunuş yapıyor ve tüm sivil toplum örgütlerine örnek oluyor.

Konu ve proje hakkında bir açıklama yapan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran,
‘’ Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği yönetimi olarak hemşerilerimizin aile olma bilincine dayanarak her bir bebek, bir gelecektir düşüncesi ile başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesini dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerimizin ailelerine hoş geldin paketi hazırladık ve ev ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Hemşerilerimizin aile olma bilincine dayanarak her bir bebek bir gelecektir düsturuyla başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu akşam AKAR ailesini ve IŞIL bebeğimizi ziyaret ettik. Rabbim sağlıklı sıhhatli vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin inşallah.
Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çeşitli etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalar, birlik ve beraberlik toplantıları, dini programlar ile birlikte örnek çalışmalara, projelere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, kuruluşundan bu yana iyilik yapmayı, hizmet etmeyi ilke edinmiş bir dernektir. Böylesine güzel sosyal projelerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak hemşerilerimize hizmet etmeyi kendimize görev edindik.’’dedi.

Bunları da sevebilirsiniz