KAPIKAYAFEST’TE ÜÇÜNCÜ GÜN HEYECANI SÜRÜYOR

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin üçüncü gününde de heyecan, macera ve tutku devam etti.

Tandem ve Single uçuşları, Yamaç paraşütü ve akrobasi gösterileri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

İçeriğinde Su Kabağı İşlemeciliği, Bafra’ya özgü geleneksel el sanatlarından Zembil Örücülüğü, Geleneksel Türk El Sanatlarından biri olan Kilim Dokumacılığının yer aldığı Workshop Etkinlikleri doğaseverler tarafından severek takip edildi.

Kızılırmak nehrinde sporlarıyla maceraya atılmak isteyen katılımcılar Tekne Gezileri, Kano, Jetski, Roller, Ringo Bot ve Dalış etkinliklerini deneyimledi.

Katılımcılar sportif faaliyetler çerçevesinde Mini Futbol/Voleybol, Badminton, Ayak Tenisi, Masa Tenisi, Dart, ATV Safari, Zipline, Okçuluk, Basketbol, Trambolin, Tırmanış Duvarı ve Bisiklet gibi farklı aktivitelerde bir araya gelerek eğlence dolu dakikalar yaşadı. Yine bu alanda Survivor ve Şınav, Plank gibi ödüllü yarışmalarla heyecan zirveye taşındı.

Doğanın eşsiz manzarası içerisinde dağcılık ve doğa yürüyüşü yapmak isteyen macera severler ödüllü 16 KM Patika Koşusu’nda bir araya geldi. Ardından bütün katılımcıların katılabileceği kaya tırmanışı gerçekleştirildi.

Kızılırmak semalarında süzülmek isteyen sporcular Yelken Kanat Şampiyonası’nda buluştu ve gökyüzü heyecan dolu anlara şahitlik etti. Sporcuların gösterileri doğa ve sporseverlerden tam not aldı.

Festivalin üçüncü günü sevilen sanatçı İkilem Konseri ile sonlandırılacak.

Bunları da sevebilirsiniz