Karşılıklı görüş alışverişinde bulundular

Türk Hava Yolları Samsun Satış Müdürü Göktuğ Dervişoğlu, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Turkish Cargo’nun sunduğu hava kargo potansiyelinin arttırılması ve THY sadakat programı kapsamında Corporate Club üyeliği ile kurumsal müşterilere yönelik ayrıcalıklı hizmetler hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Türk Hava Yolları (THY) Samsun Satış Müdürü Göktuğ Dervişoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Turkish Cargo’nun sunduğu hızlı, güvenli hizmetler ile hava kargo potansiyelinin arttırılması ve THY sadakat programı kapsamında Corporate Club üyeliği ile kurumsal müşterilere yönelik ayrıcalıklı hizmetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, Turkish Cargo’nun ulusal ve uluslararası alanda sağladığı güçlü lojistik desteği detaylandırılarak, geniş ağ yapısıyla Samsun’un ihracat kapasitesine katkı sağlayacağına vurgu yapıldı. Ayrıca, Turkish Airlines Corporate Club’ın, iş dünyasına yönelik esnek uçuş seçenekleri ve ek hizmetler sunmasının firmalara önemli avantaj sağlayacağı yönünde de görüş birliğine varıldı.

Dervişoğlu: “Samsun’un ticari gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Türk Hava Yolları Samsun Satış Müdürü Göktuğ Dervişoğlu, yapılan görüşmeler sonrasında bir açıklama yaparak, THY olarak müşteri memnuniyeti ve konforunun her zaman öncelikli olduğunu vurguladı. Dervişoğlu, “Başkanımıza, Turkish Airlines Corporate Club ve Turkish Cargo’nun sunduğu avantajları anlattık. Corporate Club programının, iş seyahatlerini daha verimli hale getirdiğini ifade ettik” dedi. Dervişoğlu ayrıca, Turkish Cargo’nun dünya genelinde 340’tan fazla noktaya hava kargo hizmeti sunduğunu ve THY’nin Samsun’a hava taşımacılığı konusunda katkılarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Murzioğlu: “Bu tür girişimler ilimizin potansiyelini daha da artıracaktır”

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, Türk Hava Yolları’nın kurumsal hizmetleri ve Turkish Cargo’nun lojistik çözümlerinin, bölge iş dünyasına sağlayacağı katkıları görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bu tür etkileşimler, kentimizin ticari potansiyelini daha da artıracaktır. Samsun, lojistik iddiası olan bir kent. Dört ulaşım aksının bir arada olduğu Karadeniz’deki tek şehir. Dolayısıyla havayolu taşımacılığının güçlenmesini, hizmet kalitesinin artmasını kıymetli buluyoruz. Bununla birlikte iş camiası olarak Ankara ve İstanbul öncelikli olmak üzere farklı lokasyonlara uçuş alternatiflerinin artması, daha verimli saatlere göre planlama yapılması da beklentimiz dahilindedir” diye konuştu. Ziyaret sonrası Dervişoğlu, Başkan Murzioğlu’na anı takdiminde bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz