KASTOB ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİYLE

KASTOB Genel Başkanı Nevzat Duyar ve yönetimi,Faaliyetlerini her alanda yürütüyor.

Hemşehri buluşmaları dışında Üniversitelerle başlattıkları işbirliği çalışmaları KASTOB un vizyonunu ve işlevini yükseltiyor.

Bu işbirliği Kastob’u Türkiye gündemine taşır.

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve Üsküdar Üniversitesi, Genç Beyinler Akademisi, Amasya Federasyonu ve KASTOB iş birliğiyle gerçekleştirilen “STK’lar Üniversitede” projesinin bugün açılış programı gerçekleştirildi.Projenin açılış etkinliği, sivil toplum kuruluşlarının “kurumsallaşma ve markalaşma” sürecine ışık tutacak önemli bir adım olarak dikkat çekti.

Etkinlik, Üsküdar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşirken, birbirinden değerli konuşmacılar da sahne aldı. Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, projenin amacını vurgulayarak sivil toplumun güçlenmesi için gerekli adımların önemini vurguladı. KASTOB Genel Başkanı Nevzat Duyar, sivil toplumun etkiliği için kurumsal yapılanmanın önemini vurgulayarak projenin hedeflerinin önemine dikkat çekti.

Etkinlikte ayrıca Amasya Federasyonu Başkanı Turan Sayar ve Genç Beyinler Akademisi Kurucusu Doktor Öğretim Üyesi Nebiye Yaşar da konuşma yaparak “Sivil Toplumun” etkili gücünün önemine vurgu yaptılar.

Katılımcılar arasında yerel medya kuruluşlarının yanı sıra, sivil toplumun farklı kesimlerinden 600’den fazla kişi bulunuyordu.

Bu projenin en önemli amaçları arasında, sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini artırarak daha etkin, daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde faaliyet göstermelerini sağlamak.

Konuşmacıların sunumları sivil toplumun kurumsal yapısının güçlendirilmesine ve markalaşmasına yönelikti.

Etkinlik, sivil toplumun güçlü bir şekilde bir araya gelmesine ve birbirinden değerli katkılar sunmasına vesile oldu. Projeye gösterilen bu yoğun ilgi, sivil toplumun kararlılığını ve iş birliği içindeki gücünü göstermesi bakımından önem taşıyor.

 

Bunları da sevebilirsiniz